Česká tepelná čerpadla Acond

V posledních letech roste zájem majitelů domů o ekologické a energeticky úsporné způsoby vytápění. Tepelná čerpadla se stala populární volbou díky vysoké účinnosti a šetrnosti k životnímu prostředí. Doposud máme nejlepší zkušenosti s českou firmou Acond, která se jejich výrobou zabývá už pěknou řádku let.

Proč k vytápění zvolit právě tepelné čerpadlo?

Tepelná čerpadla jsou vynikající volbou pro moderní vytápění domácnosti díky své efektivitě a schopnosti výrazně snížit náklady na energii. Využívají energii z okolního prostředí – vzduchu nebo země – a přeměňují ji na teplo, které se používá k vytápění vašeho domova. Tento proces je nejen úsporný, ale také zajišťuje stálý a spolehlivý zdroj tepla. Díky tepelným čerpadlům můžete mít pohodlný a teplý domov po celý rok, aniž byste se museli obávat vysokých účtů za energie.

Česká kvalita od Acond

Tepelná čerpadla Acond se vyrábí v jihočeském Milevsku, což zaručuje, že celý proces, od vývoje a testování až po kompletaci, probíhá v České republice. Právě to je jeden z důvodů, proč je značka Acond mezi našimi zákazníky tak oblíbená. Díky skladu v tuzemsku nebudete muset čekat dlouhé týdny na dodání náhradních dílů a během pár dní je budete mít nainstalované.

Acond se řadí mezi špičku ve svém oboru a jeho tepelná čerpadla jsou, troufneme si říct, nejvíce instalovanými čerpadly v České republice. Takové renomé je důkazem kvality a spolehlivosti, kterou Acond zákazníkům nabízí. Z dlouhodobé zkušenosti víme, že Acond svým zákazníkům opravdu naslouchá, a dokonce na základě jejich podnětů a zpětné vazby vyvinul revoluční tepelné čerpadlo Acond PRO R.

Navíc Acond nabízí na tepelná čerpadla záruku 5 let a na kompresor dokonce 10 let, což svědčí o důvěře ve spolehlivost a dlouhou životnost svých produktů.

Osvědčená tepelná čerpadla od Acondu

Firma Acond nabízí desítky různých modelů tepelných čerpadel a klimatizací. Pokud jde o tepelná čerpadla vzduch – voda, my máme o favoritech jasno. Mezi dvě nejpopulárnější řadíme Acond PRO R, jedno z nejoblíbenějších tepelných čerpadel, a Acond PRO N, který je vhodnější spíše pro domy s nižší tepelnou ztrátou.

Acond PRO R

Tepelné čerpadlo Acond – systém VZDUCH / VODA

Tepelné čerpadlo Acond PRO R je skvělou volbou pro domy s vyššími energetickými ztrátami, například pro rekonstrukce starších domů, nebo naopak větší novostavby, kde bude potřeba ohřívat více vody. 

Tento model přináší nejnovější technologie s následujícími parametry:

SVT Kód: SVT25574

Výkon: 3 – 18 kW

COP (účinnost): 5,22

Energetická třída: A++/A+++

Akustický výkon: 49,3 dB

Rozměry (V x Š x H): 1070 mm x 1430 mm x 560 mm

Acond PRO N

Tepelné čerpadlo Acond – systém VZDUCH / VODA

Acond PRO N je levnějším a o něco méně výkonným sourozencem verze PRO R. 

Naši zákazníci si tento model často nechávají instalovat do nově zateplených novostaveb, kde není potřeba takového výkonu. Základními parametry tohoto modelu jsou:

SVT Kód: SVT25574

Výkon: 1,5 – 9 kW

COP (účinnost): 4,9

Energetická třída: A++/A+++

Akustický výkon: 48,4 dB

Rozměry (V x Š x H): 740 mm x 1130 mm x 500 mm

Máte dotaz?

Neváhejte nás kontaktovat, ozveme se Vám v co nejkratším možném termínu.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    POPTEJTE U NÁS

      * Toto pole je povinné
      Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
      Formulář je chráněn službou reCAPTCHA. Soukromí - Podmínky
      Získat nabídku Získat nabídku